+32 497 06 57 20 [email protected]

Cello’s

CELLO’S

Limoncello is een heerlijke Italiaanse likeur die bekend staat om zijn frisse en citroenachtige smaak. Deze verfrissende drank wordt traditioneel gemaakt door citroenschillen te laten trekken in alcohol, vaak op basis van wodka of pure alcohol, en vervolgens te zoeten met een suikersiroop.

Het ontstaan van limoncello is diep geworteld in de Italiaanse cultuur, voornamelijk in de regio rondom de Golf van Napels, met name op het eiland Capri. Het wordt vaak geserveerd als digestief na een maaltijd, waarbij de koude temperatuur van de limoncello zorgt voor een verkwikkend gevoel na het diner.

Wat limoncello zo geliefd maakt, is niet alleen de verfrissende smaak, maar ook de veelzijdigheid. Het kan puur worden genoten, goed gekoeld rechtstreeks uit de vriezer, of worden gebruikt als ingrediënt in verschillende cocktails en mixdrankjes. Limoncello voegt een zonnige en levendige dimensie toe aan drankjes en geeft een vleugje mediterrane flair.

Het maken van limoncello is ook een kunst op zich, waarbij de zorgvuldige selectie van verse citroenen en het geduldige infusieproces essentieel zijn voor het verkrijgen van de optimale smaak. Het resultaat is een drankje dat niet alleen het gehemelte verwent, maar ook een gevoel van de warme Italiaanse zon oproept. Limoncello, met zijn heldere kleur en levendige smaak, is werkelijk een verkwikkende en verrukkelijke toevoeging aan de werel

Puffin Limoncello

Ontdek hier onze Puffin Limoncello