+32 497 06 57 20 [email protected]

Puffin Alcoholvrije spirit

Puffin 0% Gold

Alcoholvrije spirit doordrenkt met de verleidelijke smaken van aardbei, framboos, limoen, citroengras en rabarber biedt een opwindend alternatief voor liefhebbers van verfrissende drankjes zonder alcohol. Deze fruitige combinatie, gevangen in een alcoholvrije variant, brengt een festival van zomerse smaken naar je glas, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een smaakvolle, gezonde optie.

De aardbei in deze alcoholvrije gin voegt een natuurlijke zoetheid toe zonder de noodzaak van alcohol. Het sappige en zoete karakter van de aardbei komt tot uiting en brengt een verleidelijke dimensie naar voren die perfect samengaat met de andere fruitige componenten.

Frambozen, met hun levendige smaak, voegen een speelse en verfrissende toets toe aan de mix. Hun natuurlijke zuurgraad en rijke aroma’s creëren een boeiend smaakprofiel dat doet denken aan een zomers bessenfeest. Zonder de aanwezigheid van alcohol blijft de focus puur op de smaakbeleving en het genot van deze fruitige combinatie.

Rabarber, met zijn lichte zuurheid, voegt een verkwikkend element toe aan de mix. De subtiele aanwezigheid van rabarber zorgt voor een gebalanceerd geheel, waardoor de alcoholvrije spirit een verfrissende en complexe ervaring biedt zonder de toevoeging van alcohol.

Geniet van deze alcoholvrije spirit op basis van aardbei, framboos en rabarber op ieder moment van de dag. Als verfrissende mocktail, gemengd met tonic of een andere drank, deze alcoholvrije spirit belooft een smaakvol alternatief te zijn voor diegenen die willen genieten van de verrukkelijke smaken van de zomer, zonder de aanwezigheid van alcohol. Proost op een gezonde, fruitige en verfrissende ervaring!