+32 497 06 57 20 [email protected]

Puffin gin Orange

PUFFIN GIN ORANGE

Onze Puffin orange is een gin op basis van pompelmoes en rozemarijn en een verfrissend en smaakvolle combinatie die de zintuigen prikkelt. Deze bijzondere mix van botanicals creëert een drankje dat zowel complex als verkwikkend is.

Het gebruik van pompelmoes in gin voegt een heerlijke citrus achtige toets toe. De scherpe, licht bittere smaak van pompelmoes harmonieert perfect met de jeneverbesbasis van gin. Het resultaat is een gin die fris en levendig is, met een verkwikkend vleugje zuurheid.

Rozemarijn voegt een kruidige en aromatische dimensie toe aan de mix. De harsachtige en pittige tonen van rozemarijn mengen zich subtiel met de citrusachtige noten van pompelmoes en creëren een boeiende smaakervaring. De toevoeging van rozemarijn voegt ook een vleugje mediterrane flair toe aan de gin, waardoor het een drankje wordt dat zowel verfijnd als uitnodigend is.

Het aroma van deze gin is al even indrukwekkend als de smaak. Bij het openen van de fles worden de zintuigen onmiddellijk begroet met de frisse geur van pompelmoes en de kruidige warmte van rozemarijn. Het is een uitnodiging om de complexiteit van de gin te ontdekken en te genieten van de subtiele nuances die elke slok met zich meebrengt.

Of het nu puur wordt gedronken met ijs, als basis voor een heerlijke cocktail of gemengd met een premium tonic, Puffin Orange is een veelzijdige keuze die elke gin liefhebber zal waarderen. Het is een eigentijdse twist op een klassieke drank, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een vernieuwende en smaakvolle ervaring. Proost op de harmonie van citrus, kruiden en jeneverbes in deze unieke gincreatie.